Π.Κ. Συνασπισμού Θρακομακεδόνων: Ανοιχτή επιστολή προς τον σύντροφο Θανάση Λεβέντη

Σύντροφε Θανάση, θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και δημόσια και να εκφράσουμε την απορία μας και την έκπληξή μας για την απόφασή σου να αποχωρήσεις μαζί με άλλους τρεις συντρόφους βουλευτές και στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας από τον Συνασπισμό!!


Απευθυνόμαστε σε σένα διότι με σένα πολλά χρόνια τώρα παλεύουμε στη πόλη μας και σε όλη την Αττική για τις ιδέες μας, για την επίλυση προβλημάτων των πολιτών, για μία άλλη δίκαιη κοινωνία!


Απευθυνόμαστε σε σένα διότι ήσουν ο εκπρόσωπός μας στο πλαίσιο του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.


Αλήθεια, σύντροφε, γιατί αυτή η βεβιασμένη ενέργειά σου να αποχωρήσεις από τον ΣΥΝ και μάλιστα να πρωτοστατείς στη δημιουργία άλλου πολιτικού φορέα και γιατί δεν μας ενημέρωσες, δεν το κουβεντιάσαμε πρώτα, όπως κάναμε συχνά για πολλά θέματα; Γιατί δεν υπολόγισες τις συνέπειες στην ενότητα του ΣΥΝ, στην ενότητα της αριστεράς, που είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία παρά ποτέ, λόγω της επίθεσης που δέχεται η κοινωνία μας, οι περισσότεροι πολίτες από την κυβέρνηση, την Κομισιόν και το ΔΝΤ!!


Τι μεσολάβησε, σύντροφε, από τον περασμένο Σεπτέμβρη που όλοι μαζί παλέψαμε για την επιβίωση και ανάταση της αριστεράς μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα από το ψηφοδέλτιο του οποίου εκλέχτηκες βουλευτής της αριστεράς στην Αττική!!


Πολύ περισσότερο όταν όλοι μας στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΝ αποφασίσαμε να ξαναδούμε την σχέση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πιο δημιουργική βάση!! Γιατί αυτή η σπουδή, σύντροφε;


Και επιπλέον, σύντροφε Θανάση,


Γιατί αποχωρώντας από τον ΣΥΝ στερείς από χιλιάδες συντρόφους, μέλη και φίλους της αριστεράς, από τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες της Αττικής τη δυνατότητα να εκπροσωπούνται μέσα στη Βουλή και κυρίως μέσα στην κοινωνία και να παλέψουν πιο αποτελεσματικά για τα προβλήματά τους;


Γιατί η αριστερά του Συνασπισμού, η αριστερά της αλληλεγγύης, της ισότιμης αντιμετώπισης, της δικαιοσύνης, της συλλογικότητας και της ανιδιοτέλειας, η αριστερά που προσπαθεί να ωθεί τους πολίτες να παλεύουν περισσότερο μέσα από το εμείς, και λιγότερο μέσα απ' το εγώ, η αριστερά που σέβεται απόλυτα τη διαφορετική άποψη, αυτή η αριστερά σύντροφε Θανάση, να εμφανίζεται σήμερα πληττόμενη και πιο αποδυναμωμένη;


Σύντροφε Θανάση,


Το να είσαι στην Αριστερά. Το να παλεύεις για τα δίκαια των πολιτών με τους πολίτες είναι στάση ζωής, είναι πολιτικό ήθος!!!! Αυτή τη στάση ζωής και το πολιτικό ήθος δεν πρέπει και εν τέλει δεν μπορείς να τα απεμπολήσεις!!


Γεια χαρά


Οι σύντροφοί σου από τους Θρακομακεδόνες

 
eXTReMe Tracker