Ο Αλ. Μητρόπουλος στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ: Έρχεται τσουνάμι για το κοινωνικό κράτος

"Επίκειται τσουνάμι για το κοινωνικό κράτος. Πρέπει να αντισταθούμε. Θα αγωνιστούμε για δημόσια υγεία, για στήριξη των εργαζομένων, για εξειδικευμένο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για καμία έλλειψη".


Τα παραπάνω σημείωσε στις δηλώσεις του ο Αλέξης Μητρόπουλος μετά τη χθεσινή του επίσκεψη στο νοσοκομείο Νίμιτς. Ο Αλ. Μητρόπουλος μίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υποστήριξε πως η δημόσια υγεία και παιδεία έχουν μπει στο στόχαστρο των κυρίαρχων δυνάμεων της Ευρώπης, τόνισε ότι “όλες οι κοινωνίες βράζουν”, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως οι εργαζόμενοι και η νεολαία στη Γαλλία “δείχνουν τον περήφανο δρόμο της αντίστασης απέναντι στην κοινή επίθεση που δέχονται όλοι οι λαοί της Ευρώπης”.


Έστειλε μήνυμα ότι οι λαοί της Ευρώπης “θα στείλουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τις συντηρητικές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις”.


 


Με την ΠΟΑΣΥ


Ο υποψήφιος με την "Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο" επισκέφθηκε χθες και τα γραφεία των Ομοσπονδιών Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων, συναντήθηκε με τους προέδρους της ΠΟΑΣΥ κ. Φωτόπουλο και της ΠΟΑΞΙΑ, κ. Γεωργατζη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τους ένστολους. Ο Αλ. Μητρόπουλος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στα προβλήματά τους και ζήτησε τη συμπαράστασή τους στον δύσκολο, όπως είπε, αγώνα “για να αποτρέψουμε τις κοινωνικές επιπτώσεις του Μνημονίου”. Για το διαχρονικό ενδιαφέρον του Αλ. Μητρόπουλου στα προβλήματα του κλάδου μίλησαν οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών και του ευχήθηκαν “ολόψυχα” καλή επιτυχία. Σήμερα ο Αλ. Μητρόπουλος και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Καισαριανή.


 


Πάρτυ νέων υποψηφίων!


Σήμερα το βράδυ μετά τις 10 μ.μ., οι νέοι υποψήφιοι της περιφερειακής κίνησης "Αττική Συνεργασία -Όχι στο Μνημόνιο" διοργανώνουν πάρτυ στο Κεντρικό Εκλογικό Περίπτερο του Συνδυασμού (Χαριλάου Τρικούπη 4, Αθήνα).

 
eXTReMe Tracker